BejelentésDéner készházak: www.dener.hu
A készház amely megfizethető, tartós és elegáns

MENÜ

Olcsó 39, 56, 72, 74, 83, 95 és 100 négyzetméteres könnyűszerkezetes házak

Árcsökkenés! Házaink jelentős import anyagot tartalmaznak. A forint kedvező változása miatt árainkat mérsékelni lehetett. Az elérhető árcsökkenésről kérjen tájékoztatót.

 

info@dener.hu

 

Kiemelt ajánlatunk: Kitti 74 komplett anyaggal, letölthető pdf-ben a lap közepén!

Ezen az oldalon olyan könnyűszerkezetes házakat mutatunk be, amelyek viszonylagos olcsósága és elfogadható ára a racionalitáson alapul. A mostani pénzügyi helyzetben létfontosságú az ésszerűsítés, a munkaidő jobb kihasználása, a jobb szervezés. A házak elrendezése és a méretarányok megválasztása olyan, hogy fő szempont a gazdaságosság. Ha nincsenek extra elképzelések, nincsenek 5,5-6 méternél nagyobb áthidalandó távolságok, akkor extra megoldásokra sincs szükség a ház szerkezetében. Egy ilyen szempont például a tetőteres háznál, hogy a tetőtéri teherviselő falak a földszintiek felett legyenek. A költségek ilyen módon való csökkentése semmiképpen nem megy az élettartam vagy a minőség rovására. Masszív szerkezetű időtálló házak, élettartamuk 150- 170 évre tehető. Kiváló a hőszigetelése, a 15 cm-es vázban 15 cm ásványgyapot szigetelés. A külső hőszigetelő vastagsága 8 cm. Ez a 23 cm-es hőszigetelő már olyan falszerkezetet eredményez amely megközelíti a passzívház ajánlásait. További előnyünk, hogy házaink gyártási költségét nem a magas külföldi munkabér, hanem az itthoni elvárások szerinti költségek terhelik. Itthon gyártunk magyar munkaerővel, itthon adózunk, de házaink külföldön is eladhatók.

Nézze meg Szilviát! Letölthető pdf anyag. 

Ildikó 39

Az első 39 négyzetméteres ház eredeti és bővített alaprazzal egyaránt megtalálható.  A lap alsó részén egy olcsón felépíthető, de mégis nagyon praktikus és elegáns 72 négyzetméteres ház látható. A házak hőszigetelése 23 cm, amely megközelíti a passzívház ajánlásait.

`

A födszint hasznos alapterülete 39 nm, a tetőtéré 26,6 nm. A ház ára csak a földszint kiépítésével 8,12 millió forint. A teljes 65,6 nm kiépítésével 12,46 millió forint. Az árak kulcsrakészen és ÁFA-val értendők.

A házhoz bővített tetőteres rajzok készültek.

A ház bővíthető a fenti rajz alapján is. Igy a földszinti hasznos alapterület 56,33 négyzetméterre módusul. A gardrób a közlekedőből is nyílhat. A  ház ára csak a földszint kiépítésével 11,72 millió forint. A tetőtérben 28 négyzetméter hasznos alapterület kiépíthető. Így a ház teljes hasznos alapterülete 84,3 négyzetméter lesz. Ennek ára 13,49 millió forint. Az árak alapozás nélkül kulcsrakészen és ÁFA-val értendők.

_________________________________

Favorit 72

72,65 m2 hasznos alapterületű földszintes családi ház 

____________________________

 Kitti 74

74 m2 hasznos alapterületű földszintes könnyűszerkezetes ház

Közelmúltban épült, a ház nyaralóként és lakóházként egyaránt használható a célszerű és praktikus elrendezése miatt. Hasznos alapterülete 73,88 m2 plusz 12 m2 terasz. Elegáns formájú ház, de mégis egyszerűen és ezáltal viszonylagosan olcsón megépíthető. Kérésre részletes árajánlatot küldünk. A házról alaprajzi változat is készült.

A ház részletes anyaga a kép alatt pdf-ben megtekinthető és letölthető. 

Kitti 74 anyaga letölthető pdf-ben

____________________________

 Perspekt 83

83,4 m2 hasznos alapterületű tetőteres könnyűszerkezetes ház

___________________

Erika95

A ház hasznos alapterülete 95,53 m2 A valós négyzetméter ennél nagyobb, mivel a tető 190 cm-es magasság alatti része nincs beszámítva a hasznos alapterületbe. Ügyes elrendezéssel ez tökéletesen kihasználható, mivel a ház külső emelt parapetfalas. A parapetfal belső élének hasznos magassága 148 cm, a 190 cm-es magasság ettől 77 cm-re van, tehát a hasznos alapterületbe be nem számított területrész is tökéletesen kihasználható. Amennyiben nagyobb nappalira van szükség, akkor a földszinti 12,11 négyzetméter nagyságú szoba hozzáadható a nappalihoz a köztük levő válaszfal elhagyásával. A ház konyha-nappali oldalán a nyílászárókat elhagytuk a telekhatárra építhetőség miatt. Amennyiben a telekhatár a másik oldalra esik, akkor a háztartási helyiségre 120/60-as ablakot javaslunk 180-a parapet magassággal, de a ház tükrözhető is. Igény esetén a gerinc 90 fokkal elfordítható az alaprajz megtartása mellett, de ekkor a tetőtéri ablakok természetesen áthelyeződnek.

A házhoz alaprajzi változatok készültek, kérjen ajánlatot!

 

_______________________

Adél 100

Hasznos alapterület 102,99 m2 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!